Hondshaai met dragonsaus

1 kg hondshaai, in motenHondshaai met dragonsaus
2 sjalotten
1 bosje dragon
200 ml room
1 borrelglaasje sherry
100 ml droge witte wijn
400 ml visbouillon
1 el graantjesmosterd
boter
peper en zout

 

  1. Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze glazig in wat boter en voeg er de hondshaai aan toe. Kruid met peper en zout. Zet het vuur zachter en laat afgedekt in 15 minuten gaar stoven.

  2. Pluk de blaadjes van de takjes dragon, spoel en droog ze. Hak ze fijn.

  3. Blus de vis met de sherry, de witte wijn en de visbouillon. Doe er de room, mosterd en gehakte dragon bij.
    Laat op een zacht vuurtje inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met peper en zout.

  4. Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en een groene salade of prinsessenboontjes.

Like ons op Facebook

Facebooklogo 200px

Bestelling plaatsen?

Bel ons op 03/313.76.26 of mail ons op info@devistafel.be

Contact

De VisTafel

Groot Veerle 3
2960 Brecht

telefoon: 03/313.76.26
info@devistafel.be

Openingsuren

maandag: gesloten
di/wo/do:  8.30 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
    
zondag enkel afhalingen   
bestellingen en schotels: 9.00 - 9.30 u