Thaise rode kerrie met leng

voor 4 personenThaise rode kerrie met leng

600 g lengfilet
2 eetlepels Thaise rode kerriepastsa
3 dl kokosmelk
sap van 2 limoenen
4 fijngesneden lente-uien
4 eetlepels fijngehakte koriander
boter

 

  1. Verhit een (wok)pan en bak er onder voortdurend roeren 5 minuten de rode kerriepasta in. Blus met de kokosmelk.

  2. Snijd de visfilet in reepjes van 2 cm dik en bak deze langs alle kanten snel aan in boter. Doe bij de kerrie en laat op een laag vuur verder gaar stoven. Werk af met het limoensap, de lente-uien en koriander.

  3. Serveer meteen en geef er desgewenst rijst of brood bij.

Like ons op Facebook

Facebooklogo 200px

Bestelling plaatsen?

Bel ons op 03/313.76.26 of mail ons op info@devistafel.be

Contact

De VisTafel

Groot Veerle 3
2960 Brecht

telefoon: 03/313.76.26
info@devistafel.be

Openingsuren

maandag: gesloten
di/wo/do:  8.30 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
    
zondag enkel afhalingen   
bestellingen en schotels: 9.00 - 9.15 u