Zeewolf met witloofsla en zeekraal

Voor 4 personenZeewolf met witloofsla en geblancheerde zeekraal

4 zeewolffilets van 120 g elk
1 kg witloof
100 g zeekraal
4 flinke eetlepels mayonaise
boter
peper en zout

 

  1. Snijd het witloof fijn, meng met de mayonaise en kruid met peper en zout.

  2. Blancheer de zeekraal 2 min. in kokend water, giet af en laat uitlekken.

  3. Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout.

  4. Serveer met de witloofsla en de geblancheerde zeekraal. Geef er de smeuïge aardappelpuree bij.

Like ons op Facebook

Facebooklogo 200px

Bestelling plaatsen?

Bel ons op 03/313.76.26 of mail ons op info@devistafel.be

Contact

De VisTafel

Groot Veerle 3
2960 Brecht

telefoon: 03/313.76.26
info@devistafel.be

Openingsuren

maandag: gesloten
di/wo/do:  8.30 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
    
zondag enkel afhalingen   
bestellingen en schotels: 9.00 - 9.30 u