Gegrilde meivis met avocadosalade

gegrilde-meisvis-met-avocadosalade

Voor 4 personen

·         8 meivissen (kleine)

·         4 avocado's84947

avocado's4

·         limoensap (van 4 limoenen)84949

limoensap (van 4 limoenen)0

·         1 rode ui (gesnipperd)84951

rode ui (gesnipperd)1

·         1 handvol bladpeterselie84953

bladpeterselie1 handvol

·         3 el pijnboompitten84955

pijnboompitten3 el

·         1 kl piment d'Espelette84957

piment d'Espelette1 kl

·         2 kl balsamicoazijn84959

balsamicoazijn2 kl

·         olijfolie84961

olijfolie0

·         peper84963

peper0

·         zout

 

Bereidingswijze:

1. Halveer de avocado's en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in blokjes. Besprenkel ze meteen met de helft van het limoensap.

2. Doe de ui, pijnboompitten en blaadjes van de peterselie bij de avocado. Meng en breng op smaak met peper, zout, pimet d'Espelette, olijfolie en balsamico.

3. Spoel de visjes en dep ze droog. Besprenkel ze met limoensap en olijfolie. Kruid ze met peper en zout.

4. Gril de meivisjes goudbruin en gaar. Serveer ze met de avocadosalade en een stukje brood.


Like ons op Facebook

Facebooklogo 200px

Bestelling plaatsen?

Bel ons op 03/313.76.26 of mail ons op info@devistafel.be

Contact

De VisTafel

Groot Veerle 3
2960 Brecht

telefoon: 03/313.76.26
info@devistafel.be

Openingsuren

maandag: gesloten
di/wo/do:  8.30 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
    
zondag enkel afhalingen   
bestellingen en schotels: 9.00 - 9.30 u