Goudbrasem met gebakken aardappelen

Goudbrasem-met-gebakken-aardappelen-410x325Voor 4 personen

  • 8 goudbrasemfilets
  • 1 kg aardappelen
  • 2,5 dl olijfolie
  • 3 eetlepels kappers
  • 6 eetlepels fijngehakte peterselie
  • sap van 2 citroenen
  • fijngeraspte zeste van 1 citroen
  • boter
  • peper en zout

Bereidingswijze:

1. Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak deze krokant in boter, kruid met peper en zout.

2. Meng voor de saus de olijfolie met het citroensap, de citroenzeste, kappers en fijngehakte peterselie. Warm even op zonder te laten koken en kruid met peper en zout.

3. Bak de vis net gaar in boter.

4. Serveer met de gebakken aardappelen en citroen-peterseliesaus.


Like ons op Facebook

Facebooklogo 200px

Bestelling plaatsen?

Bel ons op 03/313.76.26 of mail ons op info@devistafel.be

Contact

De VisTafel

Groot Veerle 3
2960 Brecht

telefoon: 03/313.76.26
info@devistafel.be

Openingsuren

maandag: gesloten
di/wo/do:  8.30 - 18.00
vrijdag: 8.00 - 18.00
zaterdag: 8.00 - 14.00
    
zondag enkel afhalingen   
bestellingen en schotels: 9.00 - 9.15 u